Här är Velotimes nya, fräscha och moderna hemsida! Den är i tidigt Beta stadie, men blir hela tiden bättre och bättre. För full funktionalitet och för alla funktioner hänvisas till velotime.se. Här kan du kika in när du känner för det för att se hur arbete går med hemsidan. Officiell release av denna nya hemsida sker någon gång i framtiden när den är klar!

Den här hemsidan kommer så småningom ersätta den nuvarande. Anledningen till att jag väljer att göra en ny hemsida är för att den gamla är gjort genom ett gratisverktyg. För denna hemsida har jag skaffat en webhost vilket ger mer friheter för mig. Jag jobbar på den nya hemsidan när jag får tid över. Finns ingen planering för när den ska vara klar i nuläget.

Finns det något du tycker den här nya hemsidan ska innehålla som du saknat hos den nuvarande? Eller vill du att jag ska flytta över eller förbättra  en funktion? Skriv gärna till mig!

//Velodrome2001