Ansök till Velotime!

Antal inbjudna spelare idag:

0

Skicka in din ansökan

Fyll i alla frågor i formuläret så mycket och så bra du kan. Vi rekommenderar att en ansökan ska innehålla ca en A-4 sida med text för bra chans att komma in.

Vi läser din ansökan

Vi läser ALLA inskickade ansökningar och bjuder in dom som vi tycker passar på vår server.

Vi skickar svar

Om du blev antagen får du ett svar från oss inom 30 dagar. Har du ej mottagit svar efter 30 dagar har du tyvärr inte kommit in.

Ej mottagit svar

Har du inte mottagit något svar från oss inom 30 dagar kan du skicka in en ny ansökan. Tänk på att skriva mer i din ansökan denna gång.

Genom att trycka på knappen nedan kommer du till vårt ansökningsformulär. 

Bilder på vad man tidigare byggt i Minecraft uppskattas enormt om man skickar med i sin ansökan! Skicka bilder i form av länkar, exempelvis Gyazo. (https://gyazo.com/) 

Vi har också satt en åldersgräns på 15 år för att få ansöka till servern. Vänligen respektera detta.

Tre snabba tips:

Genom att skicka in en ansökan godkänner du följande:

De uppgifter som efterfrågas i formuläret tillhandahålls endast utav serverns ägare (Velodrome2001). De skickas inte till någon annan och säljs inte heller till tredje part. De sparas hos oss i upp till 5 (fem) år. Skulle du vilja radera din ansökan är du välkommen att kontakta oss genom att klicka på “kontakt” fliken uppe till höger.

Du uppfyller också kravet, att vara minst 15 år gammal.

Blir du antagen kommer ditt Minecraft namn och skin synas på denna hemsida, (velotime.webnode.se) och (beta.velotime.se) samt eventuellt också framtida hemsidor. Spelarna själva ansvarar över att namn och skin är uppdaterade.

Du har läst och godkänner våra regler som finns under “regler” fliken. Regelbrott kan resultera i att du blir avstängd från servern för all framtid. Reglerna för servern kan komma att ändras i framtiden utan förvarning. Spelarna själva ansvarar över att läsa reglerna då och då utan uppmaning av serverns ledning.

Skulle Velotime någon gång stängas ned i framtiden tillhör allt du byggt serverns ägare (Velodrome2001), han bestämmer om kartan ska ges ut offentligt eller ej.

Denna server och hemsida har ingen koppling till Minecraft/Mojang AB. Frågor om servern/hemsidan riktas till Velodrome2001, inte Mojang AB.