Om servern


Denna server är svensk och privat. Den har varit igång sedan Juni 2015 och har aldrig bytt karta och kommer aldrig göra det. 
regler


Denna server har självklart regler för att alla ska veta vad som gäller, för att läsa dessa kan du klicka på regler uppe till höger.
Ansökning


Du kan ansöka om att få komma in på denna server. Detta genom att klicka på ansökning uppe till höger.
Nyheter


Vill du veta de senaste nyheterna om servern eller hemsidan? Då kan du klicka på nyheter uppe till höger.
Senaste Nyheten


Här är Velotimes nya, fräscha och moderna hemsida! Den är i tidigt Beta stadie, men blir hela tiden bättre och bättre. För full funktionalitet och för alla funktioner hänvisas till velotime.se. Här kan du kika in när du känner för det
för att se hur arbete går med hemsidan. Officiell release av denna nya hemsida sker någon gång i framtiden när den är klar!

Den här hemsidan kommer så småningom ersätta den nuvarande. Anledningen till att jag väljer att göra en ny hemsida är för att den gamla är gjort genom ett gratisverktyg. För denna hemsida har jag skaffat en webhost vilket ger mer friheter
för mig. Jag jobbar på den nya hemsidan när jag får tid över. Finns ingen planering för när den ska vara klar i nuläget.

Finns det något du tycker den här nya hemsidan ska innehålla som du saknat hos den nuvarande? Eller vill du att jag ska flytta över eller förbättra  en funktion? Skriv gärna till mig!

//Velodrome2001