Donering

Donera

Här kan du välja att donera till Velotime. Det är helt frivilligt! Tack vare donationer hjälper det servern att utvecklas.

Vi tackar ödmjukast

Vi på Velotime tackar ödmjukast för alla donationer som kommer in, oavsett storlek. Alla donationer hjälper servern!

Servern finns kvar

Servern kommer finnas kvar oavsett om donationer kommer in eller inte. Donationer ger oss mer friheter.

Vi spenderar pengar

För donerade pengar kan vi uppgradera servern, driva hemsidor och skaffa fler servrar med roligt innehåll!

Välj vad som passar dig

Alla donerade pengar kommer gå oavkortat till Velotime och relaterade tjänster. Doneringar är alltid frivilliga och går ej att återbetala.

10kr

En gång eller per månad

100kr

En gång eller per månad

Fritt

Fritt belopp, en gång eller per månad

Genom att donera godkänner du våra regler/villkor som står angivna längre ner på denna sida.

Vanliga frågor

Alla våra alternativ kan väljas att göra månatliga eller enbart en gång. Väljer du månatlig går prenumerationen att säga upp när som helst, ingen bindningstid eller uppsägningstid! En kaffe i månaden så hjälper du servern enormt, tänk på det! Donering är helt frivilligt!

Vårt tredje alternativ är valfritt belopp, du får donera precis hur mycket eller lite du vill. Donationen kan göras månatlig eller väljas som engångsdonation. Välj ett av våra alternativ som du känner dig bekväm och har råd med. Donering är helt frivilligt!

Alla pengar som kommer från donationer är öronmärkta för Velotime. Dom går alltså oavkortat till drift, utveckling och andra associerade tjänster som hör till Velotime.

Privata survival servern Velotime kommer finnas kvar, ja. Donationer går till att fortsätta utveckla servern. Uppgradera servern, skaffa fler associerade servrar likt privata Creative servern och liknande. Även hemsidor och dylikt har en kostnad som måste täckas på något vis.

Doneringar går alltså till att utveckla, förbättra och göra servern roligare att spela på! Kanske öppnar vi en offentlig server om ekonomin tillåter? Vem vet?

Har du någon annan fråga? Tveka inte att höra av dig till oss! Klicka här.

Stora donatorer

Här finner du de personer som donerat minst 100kr under en och samma månad till Velotime. Ett stort TACK från oss alla på Velotime till er! <3 (Listan uppdateras löpande)

Velodrome2001
Ägare
Kanske du?
Vem vet?
Kanske du?
Vem vet?
Kanske du?
Vem vet?

Genom att donera till Velotime godkänner du följande:

Alla pengar som kommer in genom länken ovan går oavkortat till Velotime, pengarna kommer användas för att täcka de kostnader som finns runt servern (största delen går till serverhosting). Doneringen genomförs genom PayPal (Observera, PayPal har egna regler/villkor som du kan läsa på deras sajt). För att donera måste du vara minst 18 år, alternativt ha målsmans tillåtelse, målsman genomför då doneringen. Doneringen är frivillig, inget tvång. Ingen återbetalning kan göras på en donering då detta betraktas som en gåva, inte ett köp. Du kommer inte in på servern genom att donera, du får heller inte “förtur/större chans” på din ansökan till servern. Du får inga förmåner inne på servern. Frågor om doneringen riktas till Velodrome2001 (kontaktas genom att klicka på kontakt-fliken), inte till Mojang. Varken minimigräns eller maxgräns för donationer finns, alla donationer är vi extremt tacksamma över. När du klickat på länken kan du välja att göra donationen månatlig, det betyder att den summa du angivit betalas varje månad till Velotime. Om den rutan inte är intryckt så görs en engångsdonation (du donerar enbart denna gång).

Vi behandlar inga betaluppgifter så som kontokort/bankkonto uppgifter. Allt detta behandlas av vår betaltjänst PayPal. Vi hänvisar till dom gällande frågor kring detta.