Vanliga Frågor

    Ja, klicka på kategorin “Ansökning” så finns mer information om hur du kommer in på servern där.
    Det är för att vi har haft en hel del problem med att folk missköter sig på servern. Gemensamt för alla sådana händelser är att gärningspersonen var under 15 år i samtliga fall. Detta betyder inte att alla som är under 15 år missköter sig, det finns jättemånga skötsamma personer under 15 år vilket vi är medvetna om, men vi har valt denna åldersgräns p.g.a ovanstående händelser.

Om du inte fått svar inom 30 dagar så har du tyvärr inte blivit antagen, troligtvis p.g.a att du skrivit för lite i din ansökan. Men du är alltid välkommen med en ny ansökan efter 30 dagar. Tänk på att skriva mera i din nya ansökan 😀

Servern är privat, vilket betyder att whitelist är aktiverat. Det betyder att du inte kommer in på serven även fast du har IP:n. Vi försöker hålla IP:n hemlig p.g.a att det är meningslöst att obehöriga har den, de kommer ändå inte in på servern.

Nej, det kommer du inte. Anledningen till att doneringen finns där är för att flera av Velotimes spelare har velat hjälpa servern ekonomiskt och därför frågat mig om doneringslänk osv. Så nu valde jag att öppna en donering på ett smidigt sätt och lade in den på hemsidan. Detta gör att även ni som inte spelar på Velotime också kan donera. Donering är helt frivilligt!

Velotime är min privata Minecraft server. Velotime är en vanilla survival server som har varit aktiv sedan Juni 2015. 

Veloblock är min offentliga Minecraft server som alla kan joina. Servern lades tyvärr ned 7 Juli 2019

MGTime var en offentlig server som numer ingår i Veloblock. MGTime var öppen Februari 2016 – April 2016 och December 2016 – November 2018. Januari 2019 togs MGTime över av Veloblock.

Ja, det kan man. Flera av våra spelare har Youtube kanaler man kan kolla på för att se videos från servern. Även serverns ägare Velodrome2001 har en Youtube kanal där videos från servern dyker upp titt som tätt, kika in den här: https://www.youtube.com/c/Velodrome2001